BÖCKER

Ett urval av mina böcker på svenska:

Ankarliv

Lär dig att ankra och få fler upplevelser med din båt

Den kompletta manualen till att på ett enkelt sätt få ännu fler upplevelser med din båt genom att ankra tryggt och säkert. Den är skriven med ett lätt och humoristiskt språk, och du kommer känna dig road under tiden du själv blir expert på ankring.

Läs mer …

Ett år utan skor

En familj på äventyr

En gripande och ovanlig reseskildring om en helt vanlig familj som kliver av vardagsstressen och förvandlar tillvaron till ett äventyr.

Ett-ar-utan-skor-cover900I Ett år utan skor – en familj på äventyr bryter familjen Veber upp från vardagen för att följa drömmen om ett äventyr till sjöss. Föräldrarna säger upp sig, barnen tas ur skolan och huset blir under 15 månader ersatt med en 30 fots segelbåt. Relationen testas, levnadsstandarden förändras och tvivlen sätter in.

Läs mer …

Segla till Medelhavet

Tips till genvägen via Europas floder och kanaler

segla-medelhavet-cover150Hur lång tid tar det att segla till Medelhavet? Vad kostar det? Vilka certifikat behöver jag? Dessa och många fler frågor om långfärdssegling ger boken “Segla till Medelhavet” svar på.

Just nu GRATIS som e-bok.

Läs mer …

Mot Karibien?

Ett år utan skor

mot-karibien-cover-150Följ med ombord på Anna Lisa på kanaler i Europa, i storm i Medelhavet, när utrustningen går sönder vid Afrika och även när seglingen är så underbar att allt är glömt igen.

Få över 70 sidor från boken om vår segling mot Karibien som e-bok. Helt gratis!

Läs mer …

Slusshandboken

Så slussar du till Medelhavet

slusshandboken-cover-150Vill du ta genvägen till Medelhavet genom floderna? Korsa Sverige i båt? Ta på upptäcktsfärd på Norges, Skottlands eller Finlands kanaler?

Här finns all information om slussar, certifikat, vägval och mycket mer.

Läs mer …