Skip to content
Menu

Föreläsningar och kurs

Jag hade inte kunnat lägga så många timmar på att skriva mina böcker om det inte var för att jag brinner för segling och båtliv. När jag föreläser är det med samma smittande entusiasm. 

Kontakta mig på hej@thomasveber.se om du vill veta mer eller boka mig.

Föreläsningar

For virksomheder: Fra sørøver til IT-chef

Thomas Veber deler erfaring fra 20.000 sjove, spændende og en gang imellem lidt farlige sømil på oceanerne, og hvorfor de har været den bedste uddannelse til at gennemføre IT-projekter smidigt i en international industrivirksomhed.

Læs mere om foredraget for virksomheder…

Den sista idioten är inte född än

Thomas Veber har inte för avsikt att vänta på lottovinsten för att ge sig ut på äventyr. Han tar ledigt från jobbet och ordnar så att familjen kan besöka honom på vägen – vilket tonårssonen också gör. Thomas har en kamera och 25 000 kronor för ett 40 dagars äventyr på Europas floder – hela vägen till Medelhavet.

Föreläsningar

Ett år utan skor

En familj på äventyr
”Det låter dyrt. Och vad händer med era karriärer?” Så reagerade de flesta, när vi sa upp våra arbeten och lät barnen på då nio och tolv år sluta skolan. Ett 15 månaders äventyr väntade oss.

Under föredraget berättar Margareta och Thomas Veber, vad som krävs för att resa långt trots fasta utgifter, barn i skolåldern och karriärer. Med bilder och filmklipp kommer åhörarna helt tätt på familjens liv på havet.

Läs mer om föredraget ”Ett år utan skor”

Kanalafton-kvadrat

Kanalafton

Vill du åka på floder och kanaler i Europa? Ta genvägen till fantastiska upplevelser och hela vägen till Medelhavet med din egen båt? Kanalafton kickstarter din egen kanalfärd.

Nästa tillfälle: Stockholm, 8 december 2022 FULLBOKAT

Läs mer om genvägen till stora kanaläventyr här…

Långseglar-drömmer-du

Långseglar-drömmer du?

Allt du behöver veta om långsegling
En inspirerande och lärorik heldag tillsammans med andra långseglare i trevlig miljö.

Nästa tillfälle: Falsterbo, 14 januari 2023

Läs mer om hur du själv kommer på långsegling här…

Jag är omtalad i bland annat:

Medie-logoer-se-bred