Skip to content

Segla till Medelhavet

Så här seglar du till Medelhavet på en månad (utan att komma ut i dåligt väder)

  • Hur mycket kostar det?
  • Kan du göra det med din egen båt?
  • Dokument och certifikat du behöver

Ta genvägen till Medelhavet genom Europas floder och kanaler. Få min bok “Segla till Medelhavet” med råd inför långfärdsseglingen och de bästa tipsen till en enkel tur på floder och kanaler till Medelhavet.

Gör som över 19 000 andra och anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Då får du boken till din e-post, och det kostar inte en krona! Mitt gratis nyhetsbrev kommer 1-2 gånger per månad med tips, erbjudanden och ibland gratis saker.Jag behandlar dem som får mitt nyhetsbrev som min “inre krets”. Så när du registrerar dig kommer du emellanåt bli invigt i några ganska häftiga saker (inkl. gratis saker ibland).

Är du fortfarande osäker på om du vill registrera dig för mitt nyhetsbrev? Se 6 bra skäl att göra det här.