250 kvinnor och några få män

Många tror att man kan finansiera sin långsegling genom att ha betalande besättning ombord. Men kan man verkligen det på en svensk båt? Och vad betyder det för seglingen att alltid ha besättning med på båten?

I ett webinar tisdagen d 26 januari kl 19.30 pratar jag med Linda Lindenau om utmaningarna och glädjen med att ha gäster/gastar på sin båt. Hon kommer med tips till att få det sociala livet att fungera ombord. Viktigt inte bara på en långsegling, men även när vi seglar här hemma.

Linda Lindenau är författare till boken Ta Rodret, kvinna! Hon är dessutom YouTuber, seglingsinstruktör och långseglare. Som en av få kvinnor har hon seglat runt jorden med betalande besättning. 250 kvinnor, och några få män, har deltagit på olika sträckor.

>> Se en sammanfattning av webinaret här…

 

Du kan vara med när jag pratar med Linda Lindenau och till skillnad från en inspelad intervju kan du under själva webinaren få ställa just dina frågor. Det är alltid många som tar chansen och ställer frågor – min erfarenhet är att dessa webbseminarier är riktigt trevliga!

Brygg en kopp kaffe eller ta en öl och sätt dig i din favoritstol och var med. Det kostar inte ett öre! Varken i transport eller deltagaravgift.

 

Den närmsta tiden kommer jag även att prata med författaren Tobias Törnebohm om Arktisk Feber, med norska YouTubern Erik Anderaa (No bullshit, just sailing) om solo-segling, Malin och Johan från RAN Sailing om att jobba från båten och med Årets Kvinnliga Äventyrare Emma Ringqvist om att segla riktigt långt.

>> Se hela programmet här