Arktisk feber

Det blir mer och mer populärt att segla på vintern, men Tobias Törnebohm tog det ett steg längre: Han uppsökte vintern i sin segelbåt Bölja och seglade längre norrut än de flesta. Bland isberg och isbjörnar seglade han till Björnön och Svalbard.

Tisdagen 9 februari kl 19.30 pratar jag med Tobias Törnebohm om att segla i kallt vatten. Han kommer med en mängd tips om att segla på vintern och till Arktis.

Tobias Törnebom är författare, långseglare och föreläsare. Han har skrivit boken Arktisk feber om seglingen till Svalbard.

Webinaret var 9 februari 2021 men här kan du se en sammanfattning.

Du kan vara med när jag pratar med Tobias Törnebohm om arktisk feber och till skillnad från en inspelad intervju kan du under själva webinaren få ställa just dina frågor. Det är alltid många som tar chansen och ställer frågor – min erfarenhet är att dessa webbseminarier är riktigt trevliga!

Brygg en kopp kaffe eller ta en öl och sätt dig i din favoritstol och var med. Det kostar inte ett öre! Varken i transport eller deltagaravgift.

 

Den närmsta tiden kommer jag även att prata med norska YouTubern Erik Anderaa (No bullshit, just sailing) om solo-segling, Malin och Johan från RAN Sailing om att jobba från båten och med Årets Kvinnliga Äventyrare Emma Ringqvist om att segla riktigt långt.

>> Se hela programmet här