No bullshit, just sailing

Erik Aanderaa har precis seglat runt Norskahavet till den arktiska ön Jan Mayen, Island, Färöarna, Shetlandsöarna och tillbaka till Norge.

Ensam!

I ett webinar d 16 februari pratar jag med Erik om solo-segling. Hur hanterar han de långa överfarterna när han är ensam på båten? Är solo-segling ett enklare eller mer komplicerat tillvägagångssätt för långfärdssegling? Är han verkligen så galen som det ser ut i filmerna?

Erik Aanderaa är inte bara en vild, norsk viking. Han är även en populär YouTuber med mottot ”No bullshit, just sailing”. Hans senaste segling är dokumenterad i fem avsnitt på “Sailing around the Norwegian sea” på Youtube och har setts av hundratusentals människor.

Du kan vara med när jag pratar med Erik Aanderaa och till skillnad från en inspelad intervju kan du under själva webinaren få ställa just dina frågor. Det är alltid många som tar chansen och ställer frågor – min erfarenhet är att dessa webbseminarier är riktigt trevliga!

Brygg en kopp kaffe eller ta en öl och sätt dig i din favoritstol och var med. Det kostar inte ett öre! Varken i transport eller deltagaravgift.

Webinaret var 16 feb 2021, men du kan se det inspelat här.

 

Den närmsta tiden kommer jag även att prata med norska YouTubern Erik Anderaa (No bullshit, just sailing) om solo-segling, Malin och Johan från RAN Sailing om att jobba från båten och med Årets Kvinnliga Äventyrare Emma Ringqvist om att segla riktigt långt.

>> Se hela programmet här