Få en segelbåt, gratis

En “Albin Vega” är inte direkt världens största båt, men den har helt klart bevisat sin värdighet vid många och långa seglingar. Jorden runt, Nordvästpassagen, Antarktis – you name it. Det finns nog inga ställen kvar på klotet som en Albin Vega inte har seglats.

Nu kan du få en Albin Vega helt gratis …

Några av mina vänner kan av olika anledningar tyvärr inte segla längre. Nu skänker de sin Albin Vega, helt gratis, till någon som vill hämta den.

Den är såklart inte i superbra skick och motorn startar inte för tillfället. Men där finns allt som är nödvändigt för att kunna segla. Rigg, segel, tampar, fendrar mm.

Vill du få möjligheten till ett seglaräventyr? Här hemma eller bortom horisonten? Är ekonomin begränsad? Så är det här en helt unik chans till att komma ut segla. Båten står just nu på land i Skanör längst söderut på Öresundskusten.

Windy1

Men … Jag har tidigare förärat bort en av mina egna båtar. Senare hittade jag den liggandes på hamnen utan beslag, tampar mm. Det satt en lapp från hamnkaptenen på resterna, att ägaren skulle ta kontakt med hamnkontoret. Det var ingen rolig syn. Så om du vill ha båten, så tar du HELA båten med dig.

Vill du äga en Albin Vega? Så kontakta inte mig – det är som sagt inte min båt – utan kontakta ägaren Ann-Christine på: xxxx. UPPDATERING: Denna Vega har nu fått en ny ägare.

Uppdatering: Jag fick ett mail från Roger som också har en Vega i Göteborg. Denna står på en vagn, och är gratis under samma villkår som ovanstående. Ring Roger på: 0700 91 80 35

 

Bonus: Gratis bok
Jag vill gärna ge dig min bok Segla till Medelhavet. Den är fylld med tips till hur du enklast seglar till Medelhavet. KLICKA HÄR för att få boken nu.

 

sdr
sdr