RAN Sailing om att jobba under seglingen

Malin Löf och Johan Hammarlund arbetar som YouTubers medan de seglar runt på RAN i världen. Men vilka konsekvenser har det för deras seglarliv? Ger det en extra krydda att arbeta medan de seglar? Eller är långseglarlivet nu bara ännu en dag på kontoret?

Det kan du höra dem svara på i ett webinar.

Fler och fler långseglare får sina inkomster som IT-konsulter, översättare, designers, filmskapare och fotografer. Arbete som kan utföras online var som helst. Jag pratar med Malin och Johan om glädjen och svårigheterna med att arbeta under seglingen. Du får en unik inblick i hur det är att arbeta från en båt.

 

Malin och Johan är mest kända från den populära YouTube-kanalen RAN Sailing. De har seglat sedan januari 2016, när de lämnade Sverige för att segla i Atlanten och Stilla havet. Varje fredag släpps ett nytt avsnitt från deras äventyr på YouTube och det ses av hundratusentals människor.

Du kan vara med när jag 15 mars kl 19.30 pratar med Malin och Johan om deras jobb, segling och filmer. Till skillnad från en inspelad intervju kan du under webinaren få ställa just dina frågor. Det är alltid många som tar chansen och ställer frågor – min erfarenhet är att dessa webbseminarier är riktigt trevliga!

Brygg en kopp kaffe eller ta en öl och sätt dig i din favoritstol och var med. Det kostar inte ett öre! Varken i transport eller deltagaravgift.

Se alla hi-lights from webinaret med RAN Sailing här…

 

 

I en rad webinars har jag pratat med ett gäng långfärdsseglare. Se hela programmet här…